Trendovi

“Welcome to the Jungle” by Sanda Kardum, kampanja je koja oduševljava divlju ženu!

Kada umjetničke duše prepoznaju jedna drugu, a dizajnerski umovi se udruže, nastaju divne suradnje, koje spajaju najbolje od kreativnosti ovih ososbnosti.

Poznata splitska dizajnerica nakita Sanda Kardum, nedavno je snimila mini kampanju pod nazivom” Wellcome to the jungle”, a uloga modela pripala je poznatoj splitskoj modnoj dizajnerici Jeleni Bošnjak, koja je savršeno utjelovila ideju divlje žene i zablistala u
wild izdanju.

Sanda je poznata po prekrasnom dizajnu unikatnog nakita, koji nose mnoge zvijezde showbusinessa, a nizovima metalnih lanaca i pernatim  ukrasima, koji zajedno čine atraktivnu ogrlicu,  uokvirila je sliku divlje žene, ljubiteljice prirode,  divljine, egzotike, koja hrabro nosi svoje ideje u svijet i ostvaruje svoje snove.

Za potrebe snimanja, Sandin nakit je spajan s krupnim animal uzorkom odjeće, a  egzotičan look prati popularna Jelenina afro frizura.


Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa