Kolumne Modna fotografija

Whatta!! HollyGlam

Glamur, Red carpet, old Hollywood. Vremena kojih se svi filmofili i ljubitelji prave umjetnosti sjećaju s dozom nostalgije.

Taj vintage stil, te velike trepavice, istančani ruževi, otmjenost, elegantnost, profinjenost, suptilna seksepilnost objedinjeni su u interpretacijama dvaju modela, Najde Čović i Nikoline Grubač. Inspiracija su velike Hollywoodske zvijezde, s punim kredibilitetom tog pojma, Meryl Streep i Penelope Cruz. Dvije su krajnosti u izgledu i karakteru obje, jedna posjeduje aristokratsku uzvišenu eleganciju i profinjenu ljepotu, dok druga posjeduje neukroćenu, strastvenu, opipljivu seksualnu energiju. To je primjer ženstvenosti koja je istančana kroz samozatajnost i jednostavnost, bez pretenciozne naglašenosti.

Organizaciju i casting te PR potpisuje Marko Luka Pudina (svoja iskustva ispred kamere kao model još jednom je usmjerio i primijenio na nova lica), styling potpisuje Tihomir Boljar, veliki poznavatelj Hollywoodskog glamoura i filmofil, fotografiju i obradu renomirani fotograf hrvatske modne agencije Atomic Models, Zvonimir Ferina, a za make up je zadužena Kasandra Draganić (vrsna visažistica škole Borisa Čavline), za glamurozne frizure i hair styling pobrinula se Sandra Podunajec.

Nakit koji prati snimanje, LUMARE J, na decentan način priči daje naglašeniju notu, izrađen je ručno, u kućnoj radinosti od drvenih perli (svaka rukom obrađena i tretirana), metalnih kopči, koralja i kamenja. Posjeduje elemente orijentalnih, mističnih kultura, odiše profinjenošću i uvelike upotpunjuje haljine koje potpisuje Nives Stepinac Grgurić ( MARLA), a čija vizija jest upravo samosvjesna žena, koja ima svoj stav i koja zna što želi, i ne boji se ničega.

Raskošne frizure, jaki ruževi, naglašene oči, ručno izrađeni unikatni vintage nakit = Old Hollywood Glamour. Tko kaže da su profinjenost i glamour rezervirani samo za crveni tepih i svjetla reflektora? Mi ne.

Modeli: Najda Čović i Nikolina Grubač

Organizacija, Casting, PR: Marko Luka Pudina

Nakit: LUMARE J. (Facebook stranica)

Odjeća: crvena i plava haljina, MARLA (Modni kutak, Preradovićeva 6, Karlovac)

Styling: Tihomir Boljar

Make up: Kasandra Draganić

Photo by: Zvonimir Ferina

Hair styling: Sandra Podunajec

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Marla Models Modna fotografija

marla-photoblog

marla-photoblog – dnevno/tjedno nove MARLA fotografije
Marla Models Modna fotografija

Yes! We did it!!!

marla-photo.com got a NEW DESIGN ….