Inspiracija

XXL je in!

Varate se ako mislite da crnom oversize blazeru, smoking stila sa reverima iz satena nije mjesto u dnevnim kombinacijama. Blogerica Leandra Medine dokazuje upravo suprotno, da tuxedo blazer može biti prigodan i za dnevne aktivnosti te ostvariti odličnu harmoniju s prugastom majicom i mini suknjom ethno uzorka.

Ovi blazeri nosivi su kao sporty style i kod mlađe populacije – dvadesetogodišnjakinje dobro znaju da oni djeluju mladenački i cool uz second hand look jeansa i accessoires poput skaterske šilterice i slip ons.

Tridesetogodišnjakinje ga također vole uz jeans ali mu dodaju karirane košulje i vrtoglave potpetice, tweed torbice, čime mu dodaju dozu urbanog sex appeala, dok ga četrdesetogodišnjakinje nose uz maskirne jogging hlače i sandale na vezanje. Kao plemeniti dodatak poslužit će clutchevi čips optike – metalni, za večer.

Sofisticirani, elegantni look namijenjen je pedesetogodišnjakinjama koje vole opušteniji, ležerniji look i ton – u – ton outfite. Sivo uz sivo, loafers cipele, torba animalnog printa, elegantne naočale i sat muškog stila, kombinirani uz blazer smoking stila, plus stav i one su spremne za grad!

[vsw id=”cSxq2o91hDc” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name