Trendovi

Za blistave korake


Sneakersice koje prije djeluju kao luksuzna večernja obuća, nego dnevni komadi za šetnje gradom, osvojile su modne influencerice. Omiljena obuća na modnoj sceni ove sezone su četiri tipa sneakersica, koja nisu samo stylish dodaci modnim kombinacijama, već i nose čitavi look.  Jedan od njih su sneakersice s glitterima, uglavnom old school forme, visine do gležnjeva i malo iznad njih, s vezanjem, izrađene iz metalizirane kože, posute kristalićima i glitterom.
Modne blogerice kombiniraju ih uz plisse suknje maxi duljine, ali i uz pencil suknje s glitterima. Uz ovu zabavnu obuću, granice mašte ne postoje, u streetstyle varijanti dozvoljeno je sve.


Najpopularniji modeli na ulicama svjetskih metropola su oni potpisa Golden Goose DeLuxe Brand, Le silla, Gucci, Michael Michael Kors, ali i cjenovno povoljniji u izvedbi Hogla, Guessa, Diadora Heritagea, s površinom prekrivenom glitterima, sićušnim kristalima i metalic sjaja.

https://www.instagram.com/p/BcC4J_UgXj4

https://www.instagram.com/p/Bh9T_f_h7oh

https://www.instagram.com/p/BZV8ye1DqE1

foto pinterest

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa