Kozmetika

Za tri tipa!

Muškarce nije lako darivati, reći ćete, čak i da ih poznajete pola života. No lako je, uz naš vodič za shopping. Također, vole primiti kozmetički proizvod na dar, koji ne mora biti parfem.
“Gentlemen prefer Style”, nije otrcana fraza već zbilja. Otmjenog muškarca finih manira, ljubitelja vintage stila, razveselit će porculanska posudica iz čvrstog materijala sa platinastom dekoracijom i četkom –  set za brijanje kao kod starog brijača.

Pomada, klasik 1920-ih, 1950-ih, 1970-ih godina danas je moderna i decentna  a ovaj styling klasik Juicy Couturea, kreiran za kosu, rado će primiti mlađi muškarac ljubitelj vintage stila, knjiga i starih pucketavih ploča.

“Force” iz linije Biotherm Homme je miris koji snaži duh a odgovara sportskom tipu, ne samo zbog mirisnog koktela već i ambalaže u obliku utega a na tržištu je dostupna i cijela linija za njegu tijela istog naziva.

Foto: muehle-shaving.com, amazon.com, moodiereport.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Kozmetika Text by Durica

Whatta…Nail!!!

Došle su i počele mahati rukama istovremeno pričajući o umjetnim noktima. Kakvim noktima? Ništa mi nije bilo jasno, a uskoro
Inspiracija Kozmetika

Dependence of…

Kako jednom proizvođaču i iskusnom trgovcu a bome ni ne manje uspješnom marketing djelatniku, poput mene, uzeti novac u dvadesetak