Trendovi

Zabavni prošivi na temperaturi oko nule

Lako je prepustiti se i uživati u jesensko – zimskim uvjetima kada ste toplo odjeveni od glave do pete. Bitnu komponentu zimskog looka čini proštepani ogrtač s kapuljačom, kakav zasigurno već imate u svojoj garderobi.

Kad ujutro iz toplog kreveta trebate izaći na uličnih nula stupnjeva, pomaže samo on i čitavog dana podsjeća na udobnost pokrivača. S njim možete i do ureda, a pružajući dovoljno topline, dopušta da ispod njega nosite laganije i kraće komade odjeće.

Puffer Coat, kako ga zovu u modnim krugovima, ove sezone je najprisutniji u maslinastozelenoj, tamnoplavoj, beige nijansi te crnoj i smeđoj boji.

Chili nijansa, također trend ove hladne sezone, preporučuje se kao eyecatcher koji dodatno podiže temperaturu i garantira upadljivost na ulicama. Modeli i influencerice obožavaju puffer coat u kombinaciji s cargo hlačama, hoodyjem i chunky boots, a omiljen je i u metalic varijanti.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa