Inspiracija

Zagreb InStyle by Pompea

Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić zaštitno je lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea koji se održava 04.12.2014. u clubu Ritam Grada na Trgu bana Josipa Jelačića u 21:00 h. Modni edotorijal i kampanja je snimljena u predivnim termama Tuhelj pod budnim okom modnog fotografa Vedrana Sokića, a hrvatski dizajneri iz cijele Hrvatske Klara Ivanović ( Zadar), La Marye (Zagreb), Pola Križevac ( Valpovo), Sita Ahmić (Dubrovnik), Alma Premerl Zoko ( Zagreb), ZASU (Zagreb) i RA Design( Zagreb) će predstaviti svoje nove kolekcije odjeće i nakita, dok će u show programu nastupiti talijanska Pompea.

Projekt Zagreb IN Style by Pompea i dalje slovi kao odlična odskočna daska mladim dizajnerima iz cijele Hrvatske; veliki support se upravo daje njima kako bi što bolje predstavili svoje radove široj javnosti. Ove godine  upravo cijela lijepa naša od Slavonije do Dalmacije zastupljena je na Zagreb IN Style by Pompea. Mnoga poznata imena iz javnog života i ovog puta nose revije što dodatno osnažuje sam event, a prekrasna miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić je bila idealan izbor za modnu kampanju.


Antonija nam priznaje da je počašćena što je izabrana da bude lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea jer je to zaista lijepa priča, koju cijeli tim pruža mladim ljudima i u vrijeme krize, tako da svoje kolekcije predstave široj javnosti. Sama kaže da je spremna za svjetski izbor i da se veseli skorašnjem odlasku te će dati sve od sebe da nas predstavi u najljepšem izdanju a cijeli tim koji se brine oko nje zaista zaslužuje sve pohvale jer nakon dugo vremena od svih izbora ljepote, Hrvatska ima savršenu predstavnicu za ovakav prestižan izbor ljepote u svijetu.


Odličan tim je radio na samoj modnoj kampanji, koju su osmislili fotografi Vedran i Aljona Sokić te omiljeni frizer poznatih osoba Dino Škrtić, dok se za make up pobrinuo Catrice by STYLE. U glazbenom programu večeri ljepote i mode nastupit će jedinstveni vokal Matija Cvek feat. Dominik Žagmešter i odlična grupa Vigor.


Zagreb IN Style by Pompea je za  fanove osigurao 20 x2 ulaznice za sam event koji će se održati 04.12.2014. u clubu Ritam Grada na Trgu banan Jospia Jelačića u 21:00h.

Fotograf: Vedran Sokić
Asistenstica: Aljona Sokić
Model: Antonija Gogić
Make up: Catrice by STYLE
Frizura: Dino Škrtić / Tony&Guy
Organizator: Alen Ljubić
Set Asistent : Leon Klanjčić
Snimljeno u: Terme Tuhelj

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name