Trendovi

Zaigrane rese

Za jedan od najvećih trendova ovog ljeta – rese – vrijedi pravilo što više to bolje. Ovaj superatraktivan detalj pleše ove sezone posvuda – na haljinama, suknjama, blazerima. Stil se prilagođava vrsti igre pa tako Dior u rese odijeva cool Gothic djevojku dok Alberta Ferretti predlaže rese na satenu za dojam fatalne žene.

Rese su savršen dodatak ljetnom outfitu, naročito za partyje i slobodno vrijeme, ali neke modele možete nositi čak u poslovnim prigodama. Pripazite pritom da budu kraće i da ne otkrivaju previše noge. Naime, rese imaju tzv flattering efekt, stoga se prije svega preporučuju u trenucima kada želite zavoditi i uživati u izlasku.


Ukoliko ih se ne želite odreći u uredskom stylingu, najbolje ih je nositi slojevito, preko drugog odjevnog predmeta. Mogu biti smještene i na rubu suknje ili haljine, duge tek nekoliko centimetara, a kao takve, odlično će izgledati uz dugi blazer i top iste boje.

Ograničite se na samo jedan komad s resama ili jednu boju, kako bi look djelovao smirenije, a možete miješati i upečatljive komade s basic komadima jer tako postižu najbolji učinak.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa