Inspiracija

Zaljubili smo se u Pocket Dolls lutke!

Predstavljamo vam Pocket Doll, vrlo mladi brand, koji se bavi izradom unikatnih modnih dodataka za  djevojčice i mame. Sve izrađuje ručno i s velikom ljubavlju, na radost mnogobrojne djece. S autorima i vlasnicima ovog vrlo zanimljivog branda malo smo popričali, da ih što bolje upoznamo. Na kraju interviewa čeka vas jedno predivno iznenađenje!

Kako ste počeli?

Prvu lutkicu i torbicu sašila sam prije godinu i po dana, kad mi je dosadilo nositi igračke po parkićima i trgovinama samo zato jer moja kćer ima potrebu nositi bilo koju igračku i nakon 15 minuta ju dati nama jer joj se više ne da nositi. Torbici i lutkici se još više razveselila baka, koja je imala isti problem kad bi sa svojom unukom (našom kćeri) išla van.

Od tada ima torbicu koju zapravo ne mora držati u ruci, a lutkica je uvijek pri ruci, dok se u torbici, vjerujte, uvijek svašta donese kući – mlađa kćer kamenčiće, travu, papiriće…sve sto je maloj dvogodišnjakinji zgodno, dok starija kćer pronađe novčiće, neki lijepi kamen, izgubljenu igračkicu, cvijet, a ponese si u igru labelo ili neku njoj “jako važnu” sitnicu…Prijateljicama su se te torbice svidjele i pitale su me zašto ne bih taj proizvod ponudila i drugima? Pa stvarno, zašto ne, mislila sam i evo nas!

Recite nam malo više o lutkicama. Očito je da taj posao radite s ljubavlju.

Najviše od svega me vesele povratne informacije naših dragih mama, koje nam šalju fotke njihove djece s lutkama i javljaju nam koliko su se njihove djevojčice vezale uz lutkice. Na upit nekih tata pa i mama, radosno mogu javiti da nisam zaboravila dečke i da uskoro dolazi nešto lijepo i kvalitetno i za njih! Svaka torbica i lutkica su unikatne, s osobnošću. Kvalitetne su i izdržljive – ako su bez oštećenja prošle nebrojena pranja u perilici rublja i još k tome su izdržale navlačenja naše djece preko godinu dana, tada mogu izdržati gotovo sve (smijeh).  Budući da imaju osobnost, sve su lutkice dobile imena. Neki naši kupci su odabrali lutkicu prema tome što lutkica bas sliči na njihovu djevojčicu. Primili smo čak i neke narudžbe iz inozemstva, gdje su tražili da lutkice napravimo prema izgledu njihovih prijatelja. Prema reakcijama prijatelja, u tome smo izgleda i prilično uspjeli.

Kako to da Vaše lutkice nemaju usta?

Nakon što sam napravila oči, vidjela sam to kao gotov proizvod kojem bih još samo dodala malo boje ( rumenilo). Tada je moja djevojčica rekla: “Mama, ja bih da lutka ima usta!” Rekla sam joj: “OK, možeš joj ih nacrtati sama”. Bila je presretna! Zatim, odmah idući dan: “Mamaaaa, ja bih ipak da nema usta, jel se budu oprala?” Baš je bila sretna kad su se usta na lutki oprala.

U giveawayu, koji smo organizirali s Pocekt Dolls, možete osvojiti lutkicu Nives! Evo kako ju možete osvojiti:

– trebate biti fan stranica Pocket Dolls i Whatta Fashion
– na stranici Pocket Dolls ispod linka na ovaj članak ostavite tag na prijateljicu koja će također dobiti mali poklon (dvije jako lijepe trake za kosu)
– uz tag ostavite i prijedlog za žensko ime iduće lutkice, a ime ne smije biti niti jedno od sljedećih: Ana, Dora, Ella, Ema, Iva, Ivona, Jelena, Jasmina, Josipa, Lucija, Maja, Marta, Masha, Nika, Nives, Petra, Sara, Tanja, Tia, Tina, Tonka, Valentina. Osoba koju se tagira također mora postati fan stranice.
– share ovog posta ili Whatta Fashion  članka

Giveaway traje od 15. 02 – 22. 02. u 20 h.
Sretno!

 

Avatar

Admin

About Author

1 Comment

  1. Avatar

    Irena Lanović

    15/02/2018

    Ove lutkice bi mogle.postati pravi hit😎

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name