Inspiracija

Zaljubljeni u Lucija Vrcić torbe? Osvojite jednu!

Lucija Vrcić rođena je 15.03.1987. godine u Sarajevu. Nakon Osnovne škole pohađala je srednju umjetničku školu, smjera modni dizajn u Kiseljaku – Bosna i Hercegovina,a  daljnje školovanje nastavila je u Zagrebu na Tekstilno-Tehnološkom fakultetu gdje je magistrirala Modni dizajn (2012.godine).

Nakon školovanja. osnovala je vlastiti obrt  „Lucija Vrcić“ koji se bavi proizvodnjom, prvenstveno torbica od kože i nekih odjevnih predmeta.
Ideje crpi najviše iz biljnog i životinjskog svijeta. Najpopularnije torbice su Torbica  Riba, koja ju prati od samog početka njenog profesionalnog rada te Torbica Leptir.
Za izradu svojih torbi, Lucija najčešće koristi kože različitih uzoraka i boja. Cijene torbica variraju, ovisno o modelu i dostupne su na tržištu BiH i Hrvatske.

Možete ih pronaći na Facebook stranici (javiti se osobno Luciji, ukoliko imate posebne želje, što se tiče boje, kože i modela torbice)
https://www.facebook.com/vrcic.lucija/ -Lucija Vrcić  ili instagramu Lucija Vrcić Bags

 

U našem giveawayu možete osvojiti bijelu torbicu Riba s fotografije! U razdoblju 10. 10 – 24. 10. u 20 h, ostavite svoj odgovor na nagradno pitanje: Što je najčešća inspiracija Luciji prilikom kreiranja torbica?
ispod linka na ovaj članak, na našoj FB fan stranici WhattaFashion

Sretno!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name