Inspiracija Trendovi

Zanosno i dinamično u jesen, uz nove izvedbe plissea!

Fantastični modeli iz plissea, ove sezone osvajaju koloritom i maštovitim detaljima. Modeli iz kreativnog studija Antonio Marras, zavode asimetrijom i kombinacijom više uzoraka i boja. Styling je dopunjen niskim, zatvorenim cipelama i istovremeno je ležeran, ženstven, snažan i nježan, zahvaljujuć igri sjajnih i mat površina, dužina i šarmantnih detalja.


Zanosno i dinamično, djeluju nove izrade i uzorci plissea, na suknjama i haljinama, koji će obilježiti novu hladnu sezonu. Meke i nježne falde rastvaraju se poput harmonike, pružajući promatraču užitak gledanja, otkrivajući različite živopisne uzorke.

Futuristički djeluju modeli u metalic srebrnoj boji kod Poireta, a viktorijanski kod Jaspera Conrana. Plisse u vrlo zanimljivoj izvedbi, s army elementima, primijećen je kod Saccai-a, a Loewe i Jonathan Anderson znaju koliko je uzbudljiva igra plissea, kontrastnih i tamnih površina. Ovdje plisse nastupa u glavnoj ulozi, kao strukirani mantil s kožnim paspulima.

https://www.instagram.com/p/Bf6zFlMlEds

https://www.instagram.com/p/BfxY_hXhbX8

https://www.instagram.com/p/BfiCHpeBcJa

https://www.instagram.com/p/Bf79zGAncF7

https://www.instagram.com/p/Bfy4OsGHUKc

https://www.instagram.com/p/Bna_WpUnctw

 

https://www.instagram.com/p/BoXnQZXh5Eh

https://www.instagram.com/p/Bni6yrploHM

https://www.instagram.com/p/Bh59r7slDPM

 

foto pinterest, glowsly.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco