Inspiracija

Završnica Atelier ELECTRICITY obilježena lukA disco kolekcijom

Modna platforma Atelier ELECTRICITY ove se sezone predstavila kao igra energije mode koju diktira ritam pokreta tijela. Glavna je to okosnica koncepta koji je treći dan za redom osvjetlio zagrebački Family Mall i ekskluzivnom samostalnom revijom Luke Grubišića upečatljivo zatvorio svoje četvrto izdanje. Ova spektakularna završnica objedinila je umjetnost mode i njezine ljubitelje na istom mjestu i tako nametnula trendove za nadolazeću modnu sezonu.

LukA DISCO kolekcija ispunjena je elementima koji su potpuno izvan okvira standardnog potpisa ovog hrvatskog dizajnera, ali ujedno su prepoznatljivi inventar svake meke noćnog života sedamdesetih i osamdesetih godina.

U kolekciji su se, pak, našli autentični Lukini tragovi poput šljokica i perja u kombinaciji s koloritom neonskih boja i motivom morskog psa.

Posebnu su pažnju privukli modeli koji su kao accessories nosili disko kugle i motorističke kacige presvučene u komadiće s efektom ogledala i perjem, a vrhunac revije obilježio je gotovo u potpunosti nagao model noseći zastavu s dizajnerskim imenom.

Iz prvih redova, reviju su pratila i brojna poznata lica – Nikolina Pišek, Tihana Harapin, Boris Banović, Jurica Pađen, Jura Stublić, Neven Ciganović, Josip Tedija, Josip Mijić (JM Trade), Zoran Aragović, Damir Begović,  Nika Ilčić, Dino Petrić, Teo Grčić, Nikola Filić i brojni drugi.

Modna platforma Atelier održava se četvrti put za redom, pod budnim okom Antonelle Ušić Gotovac, kreativnedirektorice i producentice cijelog projekta te izvršne producentice projekta Antonele Ivanović. Partneri četvrtog izdanja Ateliera su Family Mall, Absolut, Salon Premium, Profokus, Cotril, Mrs. Fogg, Cookie Factory, L’Adria, Opel, Alibi produkcija, Nestiom, Aura kozmetika, voda Jana, poliklinika Binova i Poliklinika za oftalmologiju dr. Ritz.

Fotografija revija – Zvonimir Ferina

Fotografija poznati – Petra Perkov 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name