Trendovi

Žene se pale na modno osviještene muškarce!

https://www.instagram.com/p/BxpsNxlA1VR

Kako je to moguće, da nekii tipovi s lakoóm osvajaju žene (potrebno je samo da im se nasmiješe), dok drugima žene ne daju ni priliku da prozbore koju riječ i čim ih vide, bježe? Prema studiji koja je provedena na Lovescout24.de, odgovor bi mogli dati tzv. “pravi” i “krivi” modni brandovi, koji igraju ključnu ulogu u odabiru partnera.
Rezultati dobiveni studijom, govore kako čak dvije trećine ispitanica očekuje da njihov potencijalni partner poznaje i vrednuje brandove. Pravilno odabrani brandovi povećavaju muškarcima šanse za osvajanje “žene iz snova”.

Na najvišem mjestu na ljestvici najpoželjnijih brandova, koje single žene žele vidjeti na muškarcu (a prema ovoj studiji) su klasična odijela. Most sexy Label je Boss jer žene kažu da ništa nije tako seksipilno kao uspjeh, a ovaj brand odijeva najuspješnije muškarce svijeta.
Želite li zadiviti žene, trebali biste birati slim fit košulje ( naročito ako ste lijepe tjelesne građe) i odijela slim fit forme, tamnijih nijansi i to upravo ovog modnog potpisa. Odijelo ne smije previše sjajiti jer to odbija i daje naslutiti kako se radi o jeftinijem materijalu za njegovu izradu, poliesteru. Bossova odijela su izrađena iz najfinijih vunenih, pamučnih tkanina i finih mješavina vlakana.

 

https://www.instagram.com/p/Bwr43jFgEMN

Na drugom je mjestu Levi’s, label na koji su mnogi zaboravili, ali žene i dalje vole vidjeti muškarca u njegovim kvalitetnim modelima jeansa, koji je sinonim za ležeran, sportski stil. Levis Line 8  T- shirt indigo boje, s logom, u kombinaciji s tetovažama, kraćom bradom te ispranim tamnim jeansom, privući će bez problema i najizbirljiviju damu.

https://www.instagram.com/p/BxFrnulgomE

https://www.instagram.com/p/BoJZ17FFIyN

https://www.instagram.com/p/BoHkeyRnuI0

Na trećem mjestu najpoželjnijih brandova na muškarcima je Nike, što nije ni čudo jer žene jako vole sportski aktivne muškarce. Odmah iza Nike-a je Adidas, na četvrtom mjestu. Dulje bomber jakne beige nijanse, tamnije Ultraboost Running tenisice ili hoodie s printom, uvijek će privući pažnju žena.

https://www.instagram.com/p/Bqzp0h_gJoL

 

https://www.instagram.com/p/BYc18aoFi71

Žene vole sportsku eleganciju, za koju brine Lacoste. Prvi logo u modnom svijetu je ipak krokodil.

https://www.instagram.com/p/BZQnhYnFV8q

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa