Inspiracija

Zvijezde layeringa: Kardigani sezone


Što ljepše grije i udobnije se osjeća od mekog, toplog cardigana u prvim jesenskim danima? Što je pogodnije od kombiniranja u tzv layering modnom izričaju?
Ovojesenski hit je onaj u camel boji i iz debljeg pletiva s uzorkom pletenica ili nekim sličnim, poput wafflea, s pojasom iz istog materijala i bijelo – crni grafičkog uzorka, na kopčanje velikim gumbima. Za njima ne zaostaju cardigani koji se u mekim volanima spuštaju prema dnu, često ivory i crne boje, bez kopčanja, podsjećajući na cape, omiljeni odjevni predmet 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća.

Koji ćete od ovih atraktivnih komada smjestiti u svoj ormar ovisi o vašim modnim afinitetima no mi smo radi lakše odluke izdvojili nama tri modela, koje bismo rado ponijeli u jesenskim mjesecima.


Favorit je vuneni cardigan Maison Margiela zbog ugodne i moderne camel boje i waffle uzorka, razigranih apstraktnih detalja – rubova. Spoj svih karakteristika čini ga apsolutnim go-to layering komadom.

Ovi modeli cardigana viđeni su i dostupni  na mytheresa.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name